A homoszexuális propaganda a hagyományos család erodálásának eszköze

A „Pride-hónap” volt a témája Az igazság órájának a KARC FM-en.

Forrás: KARC FM2019. 06. 18. 17:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A homoszexualitás propagálása az egyik eleme annak, hogy a nyugati társadalmakban visszaesett a születések száma – hangzott el az úgynevezett Pride hónap kapcsán a Karc FM Az igazság órája című műsorában kedden. A hagyományos családmodellre, a gyermekvállalásra, annak ösztönzésére egyértelműen negatív hatással van, hogy próbálnak új definíciót adni a családnak, és relativizálni annak hagyományos definícióját, és újfajta együttélési formákat propagálnak.

Egy keresztény-konzervatív embernek nem azzal van problémája, hogy léteznek homoszexuális emberek, hanem azzal, hogy a homoszexualitásnak reklámot csinálnak. Az erkölcsi mellett, nagyon komoly gyakorlati problémákat okoz, hogy olyan életérzés alakul ki a fejlett nyugaton, amelynek hatására a normális, sokasodó társadalom alapegységét képező család erodálódik.

Magyarország még szerencsére jobbára mentes az érzékenyítő homoszexuális propaganda hatásai alól. A jogszabályok is a jó irányba módosultak, alaptörvény kiemelten védi a család intézményét, minden állami szervnek kötelessége a keresztény kultúra és hagyomány védelme. De láthatjuk azt is, hogy vannak olyan szervezetek, például az Egyenlő Bánásmód Hatóság, amely kezd abba az irányba elmenni, hogy a genderkultusznak, a homoszexuális lobbinak engedjen.

Az Igazság órája minden kedden a Karc FM-en délután háromtól négyig (ismétlés: szerda reggel háromtól négyig). A legutóbbi adás házigazdája Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója volt, vendége pedig Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre. Az igazság órájának legfrissebb adása itt hallgatható meg:

https://karcfm.hu/archiv/az-igazsag-oraja-2019-06-18-1500-1600/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.