A jobbikosok és az MSZP együtt estek neki a pécsi DK-s alpolgármesternek

Újabb széles repedés keletkezett a pécsi szivárványos koalíció tömbjén: előbb egy jobbikos orgánum esett neki a DK- alpolgármesternek, Bognár Szilviának, majd több MSZP-s lap is a Gyurcsány-párti politikus ellen fordult.

Magyar Nemzet
2021. 01. 19. 16:49
null
Bognár Szilvia, Pécs DK-s alpolgármestere.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevés konkrétummal igyekszik alátámasztani véleményét a pécsi jobbikosok kiadványának szerzője, de az nyilvánvaló: feladatkörére alkalmatlannak tartja Bognár Szilviát, a város DK-s alpolgármesterét. A cikk maró gúnnyal mutatja be a baloldali politikus eddigi rövid pályafutását, és lejtmenetnek nevezi azt.

Bognár Szilvia jelenléte a városvezetésben most már mindenkinek szúrja a szemét Fotó: archív/Magyar Nemzet

Úgy tűnik, a pécsi szivárványos koalíción belül meglehetősen nagy a zavar, mert Bognárnak nemcsak a Jobbik esett neki, hanem a baloldal is. Az MSZP-s kötődésű Pécsi Stop is beszállt a Bognár elleni küzdelembe, sőt a téma kikerült az ugyancsak MSZP-s érdekeltségű Pécsi Kibeszélő oldalra, ahol az olvasók is nekiugorhattak az egy éve még szövetségesnek számító, de az év vége óta erősen megnyirbált jogkörű alpolgármesternek.

A támadó orgánumok sorába belépett a Népszava is, amely úgy tudja, Péterffy Attila polgármester eleve ódzkodott Bognár kinevezésétől, mert árulónak tartja, amiért szerintük fideszes kapcsolatokat is épít.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.