A kákán is csomót keres az ELTE docense

Soros embere a nemzeti megmaradásról és felemelkedésről szóló kisfilm miatt sivalkodik címmel jelent meg egy cikk a Tűzfalcsoport.blogstar.hu oldalon. Az ELTE habilitált egyetemi docense Facebook-oldalán nyíltan kritizálja az augusztus 20-án megjelent, magyarságot motiváló kisfilmet.

Forrás: tuzfalcsoport.blogstar.hu2020. 09. 02. 13:37
Hammer Ferenc
Budapest, 2015. október 23. Hammer Ferenc médiakutató beszédet mond az Új Magyar Köztársaság Egyesület demonstrációján a Magyar Nemzeti Múzeum elõtt az '56-os forradalom és szabadságharc emléknapján, 2015. október 23-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazság, erő, felemelkedés – együtt tesszük naggyá a Kárpát-medencét! – ezzel a felütéssel tette közzé az Alapjogokért Központ azt a kisfilmet augusztus 20-án, amely alaposan kicsapta a biztosítékot Soros György egyik magyarországi emberénél – írja a Tűzfalcsoport.blogstar.hu. A profin kivitelezett és az ünnephez méltó kisfilm sokak tetszését elnyerte, hiszen közel egymillióan nézték már meg a Facebookon, és ezrek osztották meg.

Nem aratott viszont ilyen nagy sikert a kisfilm Hammer Ferencnél, a Soros György által szépen finanszírozott Társaság a Szabadságjogokért nevű álcivil szervezet elnökségi tagjánál – derül ki a Tűzfalcsoport cikkéből.

Hammer (a Tasz.hu szerint) adjunktus az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetében, a Film-, média- és kultúraelméleti doktori program oktatója. Médiaelméleti és kultúrakutatási kurzusokat tart, doktori disszertációjában a társadalmi igazságosság kommunikációs aspektusait tárgyalta.

Hammer véleményének kialakításakor ez a társadalmi igazságosság blabla (szerintünk csak marxista görcsölés tudományos köntösben) elő is bukkant például akkor, amikor egy mindössze három és fél perces, több mint ezer esztendő magyar történelmét felölelő kisfilm kapcsán képes volt belekötni a filmben szereplő női karakterek számába is. Ilyenek ezek a dogmatikus nyílt társadalmas marxisták… – írja az oldal.

A fegyverek szerepeltetése miatti libernyák nyávogás külön publikációt érdemelne, hiszen feltételezhetjük, hogy dicső szabadságharcainkat (is) Hammer inkább Soros György bájos mosolyával szemléltetné ágyúdörgés helyett, azonban nem szeretnénk ennyit időzni a libernyák sorosista sivalkodása mellett, inkább hangosan nevetünk rajta. Szívesen elmagyaráznák Hammer adjunktusnak azt is, hogy miért éreznek a hazájukat szerető emberek dicsőséget egy ránk kényszerített vesztes világháború, az ahhoz kapcsolódó területrablások túlélése és „csak azért is” való nemzeti megmaradásunk fölött – országhatároktól függetlenül –, de aki Soros pénztárcájából kukucskálva szemléli a saját nemzetét, annak ilyesmivel teljesen felesleges próbálkozni. A nyílt társadalom alázatos szolgái az ilyesmit úgysem érthetik meg. De nem érthetik azt sem, hogy egy tízmilliós ország számára mit jelentenek a világraszóló sportsikerek, hiszen Hammer elvtársai nem mások, mint azok, akik arra büszkék, hogy nem állnak fel olyankor, amikor mindenkinek együtt dobban a szíve – közölte a Tűzfalcsoport.

Persze vannak esetek, amikor Hammer nem ilyen sivalkodós. Van, amikor úgy érzi, hogy kemény legény, és feláll, kiáll, beleáll, ágaskodik… Emlékezetes az az eset, amikor Hammer harcálláspontja, a TASZ kőkeményen síkraszállt a Stop, Soros! ellen és a bevándorlók mellett. Keménykedett Hammer akkor is, amikor azzal bukott le, hogy milyen liberális agymosás folyik szűkebb környezetében, tudományos köntösben; egy diáklány lerántotta a leplet a bölcsészkar rendszerszintű libernyákságairól, de Hammer nem állt le, inkább támadásba lendült.

Sorra jelentek is meg róla a leleplező írások, ekkoriban látott napvilágot, hogy:

  • Kiderült, hogy balliberális propagandistákat futtat a közpénzen működő ELTE
  • Visszaélt hatalmával az ELTE tanszékvezetője
  • Tanulság, hogy nem a Hammer-féléknek, hanem a közel egymillió nézőnek (és reméljük, hogy hamarosan még többnek) kell megfelelni. Csak így tovább! – írja a Tűzfalcsoport.blogstar.hu.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.