A késlekedés miatt napról napra romlik a Lánchíd állapota

Ismét bebizonyosodott, hogy az elmúlt tíz hónap nem volt elegendő a főváros vezetése számára a Lánchíddal kapcsolatos legfontosabb döntések meghozatalára – reagált a Fidesz budapesti szervezete szombaton Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes kijelentéseire.

Forrás: MTI2020. 07. 18. 17:35
null
Budapest, 2020. június 27. A felújítás elõtt álló Lánchíd 2020. június 27-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tüttő Kata egy pénteki sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, a Lánchíd felújítására vonatkozó feltételes közbeszerzés legfontosabb kérdései eldőltek, a megváltozott műszaki tartalommal és a részvételi feltételekkel egyetértett a BKK igazgatósága.

A Fidesz reagálásában az áll, hogy Tüttő Kata az eredeti, Tarlós István idején elkészített közbeszerzés megismétlését jelentette be, a Váralagút nélkül.

„Kérdés persze, lesznek-e valaha abban az állapotban, hogy egy közbeszerzést legalább ki tudjanak szabályosan írni, miközben a késlekedés minden nappal további állagromlást és árdrágulást jelent a felújításban” – írták a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.