A látogatót is bírálta az ellenzék

2019. 03. 13. 9:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha a Fidesz az Európai Néppárt (EPP) tagja marad, akkor májusban nem szabad néppárti jelöltekre szavazni, és nem lehet megválasztani Manfred Webert az Európai Bizottság (EB) élére – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a tegnapi találkozó előtt. Mint mondta, aki Európa-ellenes pártok támogatásával szeretne az EB elnöke lenni, az nem tudja majd sikeresen képviselni az egységes és erős Európa ügyét.

Szanyi Tibor, a szocialisták másik EP-képviselője mihasznának nevezte Orbánt és Webert. Mint írta, Orbán és Weber macska-egér játékot játszik, váltott szereposztásban. Szanyi szerint az EP-választásig nem történik semmi visszafordíthatatlan, a megoldás az lehetne, ha „a rajzfilmben csak vaskos lábakkal mutatkozó házvezetőnő, esetünkben inkább maga a választópolgár mindkét bohócot kihajítaná a francba, mint macskát…”

A Momentum aktivistái plakátfirkákon azt üzenték Webernek, hogy „növesszen tököket”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.