A megyei jogú városok képviselőivel tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének vezetőségével tárgyalt szombat délelőtt a Karmelita kolostorban a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Forrás: MTI2020. 12. 19. 11:11
GULYÁS Gergely; SZALAY Ferenc; PÉTERFFY Attila; KÓSA Lajos; ORBÁN Viktor; ROGÁN Antal; SZITA Károly
Budapest, 2020. december 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetõségével tárgyal a gazdasági akcióterv új elemeinek elõkészítését célzó konzultációsorozat keretében Budapesten, a Karmelita kolostorban 2020. december 19-én. A megbeszélésen Szita Károly, az MJVSZ elnöke, Kaposvár polgármestere (j2), Péterffy Attila társelnök, Pécs polgármestere (j3), Szalay Ferenc ügyvezetõ alelnök, Szolnok polgármestere (j4), Kósa Lajos tiszteletbeli elnök (j), valamint a kormány részérõl Gulyás Gergely, a Miniszterelnöksé(get (b2) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter vett részt. A tanácskozáson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól és a válságkezelés lehetõségeirõl, eszközeirõl volt szó. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlése szerint a megbeszélésen Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere, Péterffy Attila társelnök, Pécs polgármestere, Szalay Ferenc ügyvezető alelnök, Szolnok polgármestere, Kósa Lajos tiszteletbeli elnök, valamint a kormány részéről Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter vett részt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének vezetőségével tárgyal a gazdasági akcióterv új elemeinek előkészítését célzó konzultációsorozat keretében Budapesten
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A tanácskozáson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól és a válságkezelés lehetőségeiről, eszközeiről volt szó – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy szombaton jelentik be a gazdasági akcióterv újabb lépéseit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.