A miniszterelnök is leadta szavazatát

Orbán Viktor, feleségével Lévai Anikóval együtt, már reggel szavazott az európai parlamenti választáson.

Forrás: Facebook2019. 05. 26. 9:33
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök már leadta szavazatát az EP-választáson. A legnagyobb közösségi oldalon ezt a posztot tette közzé:

Én már szavaztam. Szavazzon Ön is!

 

A bevándorlást meg kell állítani nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában

Választási részvételre buzdított vasárnap délelőtti videóüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök, aki azt kérte a választóktól, segítsék a Fidesz-KDNP-t abban, hogy „megállíthassuk a bevándorlást nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában”.

A miniszterelnök Facebook-üzenetében úgy fogalmazott:

fontos nap a mai nemcsak Magyarország, de egész Európa számára is, hiszen „öt év múlva fogunk legközelebb dönteni európai kérdésekről”. Ezért arra kérte a választópolgárokat, hogy ne mulasszák el a lehetőséget, menjenek el voksolni, és adják le szavazatukat.

A kormányfő vasárnap reggel Budapesten, a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított szavazókörben adta le szavazatát.

Brüsszelben kell változást elérni, hogy Magyarországon biztonságban érezhessük magunkat

Brüsszelben kell változást elérni ahhoz, hogy Magyarországon is biztonságban érezhessük magunkat – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délután Facebook-üzenetében.

A kormányfő a budapesti józsefvárosi Fidesz-aktivisták körében forgatott videóban a vasárnapi európai parlamenti választásokra utalva azt mondta: „változást nem a politikusok, hanem a választópolgárok tudnak elérni, most vagy legközelebb öt év múlva”.

Szavazásra buzdítva hozzátette: „ne szalasszuk el a lehetőséget”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.