A olaszok nincsenek egyedül! – Bayer Zsolttal tüntettek a magyarok Budapesten

Forrás: pestisracok.hu2019. 10. 20. 12:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A római tüntetéssel párhuzamosan Budapesten, az olasz nagykövetség előtt is volt demonstráció.

Bayer Zsolt vezetésével a Sajtóklub szereplői azért álltak a színpadra, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: az olaszok nincsenek egyedül! A nemzeti erőknek ma már nem magányosan kell felvenni a harcot a határokon átnyúlva szerveződő, a határok megsemmisítésére törekedő globalista erőkkel.

Fotó: pestisracok.hu

Bayer, Szentesi Zöldi, Huth, Bencsik és Lomnici nem köntörfalazott: vannak a patrióták és vannak az idióták – állították fel az ellentétpárt a határok és a nemzetek megvédésére, és az ezek feladására, megsemmisítésére szerveződő politikai erők között.

Az Olasz Köztársaság Nagykövetsége előtti demonstráción felszólalt Szentesi Zöldi László, Huth Gergely, Bencsik András, Bayer Zsolt és ifj. Lomnici Zoltán.

További fotók és interjúk IDE kattintva érhetők el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.