A pünkösdi hosszú hétvégén újra elindul a Zugligeti Libegő

Akinek nem sikerült a retúrjegyet leutaznia, nem kell aggódni.

Forrás: MTI2020. 05. 26. 15:16
null
Budapest, 2020. május 17. A koronavírus-járvány miatt ideiglenesen nem mûködõ Zugligeti Libegõ 2020. május 17-én. Megjelent a közbeszerzési pályázat a libegõ szerkezetének, pályájának megújítására, amelyet a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat írt ki. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pünkösdi hosszú hétvégén újra várja a kirándulókat az idén 50 éves Zugligeti Libegő, amely júniusban és júliusban hétvégenként és ünnepnapokon már üzemel majd – közölte a BKV kedden az MTI-vel.

A libegő délelőtt 10 és este 7 óra között használható, jegyet csak a jegykiadó automatákból lehet vásárolni – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, akinek nem sikerült a retúrjegyet leutaznia, nem kell aggódni, mert a libegőre szóló jegy 1 évig érvényes.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a libegő épületében és a kültéren várakozóknak szükséges betartani a másfél méteres sorban állási távolságot, és maszkot viselni.

A kirándulókat büfé is várja, és védőeszközöket is lehet vásárolni – közölte a BKV.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.