A Soros-szervezetek a függetlenség látszatát sem tartják fent

Az International Press Institute a napokban nyilvánosságra hozta a magyar média állapotát elemző jelentését.

Forrás: Facebook/Kovács Zoltán2020. 05. 20. 16:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Múlt év novemberében hét, magát „függetlennek” valló szervezet érkezett az országba, hogy „tényfeltárást” végezzen – kezdte a közösségi oldalára posztolt bejegyzésében Kovács Zoltán.

– Végül a csoport, melyből legalább öt Soros György által finanszírozott civil szervezet, a magyar médiát hamis fényben feltüntető és azt szándékosan negatívan megjelenítő dokumentumot jelentetett meg. Akkor a jelentés készítői, a korábbiak fényében nem meglepő módon, kizárólag baloldali-liberális forrásokat idéztek, és egyetlen egy jobboldali véleményt sem – emlékeztetett a politikus.

– Az International Press Institute napokban nyilvánosságra hozott, a magyar média állapotát elemző „mélyreható” jelentésének szerzői ezúttal sem próbálták fenntartani még a függetlenség látszatát sem. Amellett, hogy kizárólag az Orbán-kormánnyal kritikus újságírókat szólaltatnak meg, számos olyan állítást közölnek tényként, ami meg sem közelíti az igazságot.

– Ezek után, hogy veheti őket bárki is komolyan?! – zárta szavait a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.