A Svédországban elkövetett szexuális támadásokat 84 százalékban migránsok követik el

A Svédországban elkövetett szexuális támadásokat 84 százalékban nem európai származású migránsok követik el, a Németországban elkövetett nemi erőszakok kétharmada is migránsokkal vagy migráns hátterűekkel hozható összefüggésbe. Az angliai Rotherhamben pakisztáni migránsbandák másfél évtized alatt 1500 lányt, nagy többségében gyerekeket erőszakoltak meg. A város lakosságának 15 százalékát kitevő pakisztáni származású muszlim migránsok gyerekek százait rabolták el a családjaiktól, majd szexrabszolgaként kezelték őket.

Forrás: Hír TV2019. 10. 03. 17:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zsidó-keresztény kultúra – talán jobban mondva a civilizáció – az idő elteltével kialakított törvényeket, nyelvet és anyagi jólétet, melyek nagymértékben megemelték a nő státuszát. De ez a folyamat nem mindenhol van jelen. Még mindig százmilliók élnek olyan kultúrákban – például a muzulmánok –, melyben a nők alárendeltségét magától értetődőnek veszik. A közelmúltig ezek a kultúrák – a nyugat és az iszlám – nagyrészt elváltak egymástól. De ez kezd megváltozni. Drámai módon.

A nagyszámú bevándorló férfiak, akik a Közel-Keletről, Dél-Ázsiából és Afrika különböző részeiről érkeztek, más értékrendet hoztak magukkal, mint amit a nyugat, pontosabban Európa képvisel. Csak 2015-ben több millióan érkeztek. És még többen jönnek. Ennek eredményeképpen a lányok és a nők elleni bűncselekmények – mint fogdosás, zaklatások, támadások és nemi erőszakok – drámaian megemelkedtek. A jelenlegi európai helyzet mély aggodalmat váltott ki: nemcsak az európai muszlim nők élnek meg jelentős elnyomást, hanem az ilyenforma normák kiterjednek a nem muszlim nőkre is, akiknek zaklatásokkal kell szembenézniük a muzulmán férfiaktól. Azt gondolnánk, hogy egy feminista az Egyesült Államokban vagy Európában nagyon feldúlt lenne az ilyen mértékű elnyomás hallatán. De sajnos néhány kivétellel nem ez a helyzet.

Arról a jelenségről, hogy a legkisebb homofóbiára, nőellenességre, vagy vallásos bigottságra is ugró liberális baloldal hallgat, amikor ezek a cselekmények muszlim körökhöz köthetőek, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a következőket mondta:

„Ennek van egy íve, ez nem spontán alakult így. A klasszikusan szociáldemokrata, szocialista, vagy kommunista gyökerekkel rendelkező pártok először, amikor megvalósultak Európában a jóléti társadalmak, akkor elhagyták a klasszikus baloldali gyökereiket és felültek a politikai korrektség meg a liberális eszméknek a lovára és ezt hajtották túl. Ennek a vadhajtásait egyébként még ma is láthatjuk. Igen ám, de ennek következtében a szavazók, azok elpártoltak tőlük, tehát ahogy láthatjuk Európa-szerte a klasszikus, nagy baloldali pártok mindenhol folyamatosan szavazókat vesztenek.”

Incze Nikoletta a Politikai Iszlám Tudományok Központjának kutatója mindehhez hozzátette:

„Az iszlám egészen más értékrendet képvisel, és azt hiszem, hogy ennek a problémának van egy másik oka, ez pedig a vallási érzékenység és attól való félelem, hogyha az iszlámról kritikusan gondolkodunk, beszélünk, ez vallási érzékenységet sért.”

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.