A teraszok nyitása után is érvényesek a védelmi intézkedések

Kinyitottak a teraszok, de a rendőrség továbbra is ellenőrzi a fertőzések csökkenését elősegítő rendelkezések betartását. Képriport.

Forrás: MTI2021. 04. 24. 12:32
null
20200716 Veszprém Portré, interjú A „Lélektől lélekig…” címmel rendeztek Érzékenyítő Fesztivált a Veszprémi Petőfi Színházban A képen: Gál Kristóf, az Országos Rendőr-Főkapitányság ORFK szóvivője Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló Fotó: Pesthy Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A vendéglátóhelyek teraszainak és kerthelyiségeinek újranyitása nem jelenti azt, hogy az eddig hatályos védelmi intézkedések nem érvényesek – hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője ma a közmédiának adott interjújában.

Gál Kristóf rendőr alezredes hangsúlyozta, a rendőrség mindenkitől azt kéri, hogy továbbra is viseljen maszkot, ügyeljen a távolságtartásra, és tartsa be a megváltozott, 11 óráig tartó kijárási tilalomra vonatkozó szabályokat.

A Szóvivő hozzátette, a rendőrség ezután is ellenőrizni fogja a védelmi intézkedések betartását, az arányosság elve mentén szankcionálni fogják a szabálytalankodókat, és a jövőben is érvényt szereznek a hatályos rendelkezéseknek. Ma, a rendőrség napján, a rendőrség védőszentjének, Szent György napja alkalmából az alezredes valamennyi hivatásos rendőr és rendvédelmi igazgatási alkalmazott nevében megköszönte a magyar polgárok járványveszély idején tanúsított türelmét és együttműködését. Az ORFK szóvivője arra kért mindenkit, hogy továbbra is tanúsítsanak jogkövető magatartást, ezzel közösen megőrizve az eddig elért eredményeket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.