A történelemnek nem lett vége 2019-ben sem

Hiába jövendölte meg Francis Fukuyama még 1992-ben, a liberális demokrácia totális győzelme 2019-ben is elmaradt.

Forrás: Karc FM2019. 12. 31. 17:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A történelemnek 2019-ben sem lett vége – hangzott el Az igazság órájában, a Karc FM és az Alapjogokért Központ közös műsorában. A liberális demokrácia egyeduralma most sem következett el, sőt, a nyugati civilizáció ideológiai, világnézeti küzdelmei még fokozódtak is. A globalista, liberális, multikulturalizmus és a szuverenista, nemzeti konzervatív, keresztény erőknek harca teljesen átszőtte a nyugati civilizáció politikai hétköznapjait, közbeszédét és napi gyakorlati cselekvését is. Jó példa erre, amikor Emmanuel Macron francia elnök uniós szuverenitásról beszélt, vagy Angela Merkel német kancellár azt mondta, hogy a nemzeti identitások korszakát magunk mögött kell hagyni.

Az igazság órája minden héten kedden délután háromtól négyig a Karc FM-en. A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a szerkesztő-műsorvezető, Czirják Imre.

A december 31-én elhangzott műsor az alábbi linkre kattintva hallgatható meg:

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazs%C3%A1g-%C3%B3r%C3%A1ja-2019-12-31-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.