A világvége mindig egyre közeledik

Nem szabad hagyni, hogy a baloldali, liberális elit kisajátítsa a környezetvédelem gondolatát – hangzott el a Karc FM Az igazság órája című műsorában.

Forrás: Karc FM2019. 06. 26. 12:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világvége jóslatok egyidősek az emberiség történelmével, de ezek a jóslatok eddig mind hamisnak bizonyultak. És ez nemcsak a történelmi vagy történelem előtti időkre igaz, hanem a közelmúltra is – hangzott el a Karc FM Az igazság órája című műsorában, azzal kapcsolatban, hogy a baloldal ki akarja sajátítani a környezetvédelem témáját, és mindenféle agresszív apokaliptikus jövendölésekkel ijesztgeti az embereket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a környezet védelme ne lenne nagyon fontos feladat, és nem szabad hagyni azt, hogy a baloldali, liberális elit kisajátítsa magának a témát.

A környezetvédelem eredetileg konzervatív gondolat volt, hiszen jól illeszkedett ahhoz, hogy Isten az ember gondjaira bízta a teremtett világot. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy az áram nem a falból jön, hanem azt is meg kell termelni valahogyan. Illetve, hogy a lelkes környezetvédők tabletjeit és okostelefonjait is előállítják valahogyan, tehát a környezetvédelemnek is van ökológiai lábnyoma.

Az igazság órája minden kedden délután háromtól négyig hallható a Karc FM-en. A legutóbbi adás vendégei voltak: Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és Törcsi Péter az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. A szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

Az igazság órájának legfrissebb adása IDE kattintva hallgatható meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.