A vírus miatt feléled a kreativitás

Készülök a holnapra, az utolsó nyilvánosan bemutatott szentmisére, és töröm a fejem az újabb lehetőségeken!

2020. 03. 20. 17:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma reggel misézni mentem. Mintha még kisebb lenne az autós forgalom. Hála az Úrnak, egyre kevesebb idős embert látok az utakon. Közben több videóhívást kezdeményezek. Buzdító videót készítettem azoknak a híveknek, ahová lelkigyakorlatot tartani mentem volna, de a vírus miatt nem tudok.

A kialakult helyzet kezdi feléleszteni a kreativitást. Ma egy aranyos beszélgetésem is volt a szomszéddal a plébánia ablakából, és egy kedves barátomat fogom gyóntatni a templomkertben, a távolságot és a rendet megtartva! Készülök a holnapra, az utolsó nyilvánosan bemutatott szentmisére, és töröm a fejem az újabb lehetőségeken!

„Nem a szolgaság lelkét kaptátok ugyanis, hogy ismét félelemben éljetek, hanem a fogadott fiúság Lelkét nyertétek el, általa kiáltjuk: Abba, Atya!” (Róm 8, 15)

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.