A vírus terjedése elleni lehető leghatékonyabb fellépés a legfontosabb cél – videó

Minden esetben médiacirkusz és nemzetközi nyomásgyakorlás következett akkor, amikor az ellenzéknek nem tetsző kormányzati döntések, vagy törvények születtek – idézi fel Kovács Zoltán.

Forrás: facebook.com/kormanyzat2020. 03. 31. 16:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar kormány hivatalos közösségi oldalára feltöltött legfrissebb videóban a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár emlékeztet rá, hogy bár az ellenzék ebben nem volt partner, az Országgyűlés a hétföi ülésnapon elfogadta a koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében kihirdetett veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló előterjesztést.

Kovács Zoltán elmondta, hogy ez a törvény most lehetővé teszi a vírus terjedése elleni lehető leghatékonyabb fellépést.

Az államtitkár a felvételen felidézi, hogy minden esetben médiacirkusz és nemzetközi nyomásgyakorlás következett akkor, amikor az ellenzéknek nem tetsző kormányzati döntések, vagy törvények születtek.

– Ezekről a sokszor boszorkányüldözésig fajuló támadásokról minden esetben bebizonyosodott, hogy semmi közük a valósághoz – tette hozzá az államtitkár, aki azt is nyilvánvalóvá tette, hogy a kormány tovább kíván menni azon az úton, melynek célja a magyar emberek egészségének megóvása és a vírus terjedésének lelassítása, megállítása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.