Adatgyűjtési célból indíthatott konzultációt a DK

A Gyurcsány-pártot elsősorban nem az emberek vakcináról alkotott véleménye, hanem az adataik érdekelhetik.

Forrás: konzultacio.dkp.hu2020. 11. 20. 17:54
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. szeptember 21. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, frakcióvezetõje felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Online konzultációt indított a koronavírus elleni vakcináról a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány-párt a két kérdéses kérdőívében arra kíváncsi, hogy melyik vakcinát választanák a magyarok, amennyiben úgy döntenek, hogy beoltatják magukat a vírus ellen. Hangsúlyozzák, hogy az Orbán-kormány a kínai és az orosz vakcina felé nyitott a leginkább, viszont a DK az emberek véleményét is szeretné megismerni.

Viszont minden jel arra mutat, hogy a legeurópaibb pártot elsősorban nem az emberek véleménye, hanem az emberek adatai érdeklik,

mivel ahhoz, hogy a kérdésekre válaszolni lehessen, a kitöltőnek több személyes információt is meg kell osztania velük. A név és a születési dátum mellett a település az irányítószám, valamint az email-cím és a telefonszám mezőt is kötelezően ki kell tölteni, és csak abban az esetben lehet megtekinteni a vakcinával kapcsolatos kérdéseket.

– Ön beoltatná magát koronavírus elleni vakcinával? – olvasható az első kérdés, amelyre az igen, nem és nem tudom opciók közül lehet választani. Ezt követően pedig azt kell eldönteni, hogy a lehetséges vakcinák közül a válaszadó melyik mellett döntene leginkább. A válaszok között a német és amerikai gyártmány, a kínai és az orosz is szerepel, de a bármelyikkel beoltatnám magam, valamint a nem tudom válasz is megadható.

A Gyurcsány Ferenc vezette alakulat, azt a védőoltást próbálja besározni, amelyet Európában először hazánk kapott meg,

az adathalász kísérletek mellett pedig – a kérdőív által – az orosz vakcina eredményességét is megpróbálhatják kétségbe vonni. Az orosz vakcinával kapcsolatban a minap a DK kijelentette: „Kérdéses az orosz vakcina megbízhatósága. Üzenjük Orbánnak, ne végezzen emberkísérletet a magyar embereken.” Európai magyarok vagyunk, nem Putyin kísérleti egerei!” – hangoztatták a Facebookon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.