Akadozik a Facebook és az Instagram szolgáltatása is

A probléma magyar idő szerint 16 óra tájékán kezdődött, egyes felhasználóknak csak a fotók nem töltődnek be, míg mások bejelentkezni sem tudnak a közösségi szolgáltatásokba.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Origo2019. 07. 03. 18:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelek szerint újból globális üzemzavar van folyamatban a Facebook, továbbá a tulajdonában álló Instagram háza táján. A folyamatosan gyűlő panaszok szerint a probléma magyar idő szerint olyan délután négy óra tájékán kezdődött, egyes felhasználóknak csak a fotók nem töltődnek be, míg mások bejelentkezni sem tudnak a közösségi szolgáltatásokba – írta meg az Origo.

A probléma létezését a portál munkatársai személyesen is megerősítették: bejelentkezniük sikerült mindkét szolgáltatásba, azonban az Instagramban egyáltalán nem jelentek meg a fotók és a videók, míg a Facebookban hiányos volt a fotók megjelenítése.

Hasonló jelenségeket tapasztalnak egyébként a Magyar Nemzet online szerkesztői is.

Egyelőre sem a Facebook, sem pedig az Instagram nem kommentálta a hibajelenségeket. Ennek megfelelően nem tisztázott, hogy mi okozza a problémát, továbbá mikorra állhat helyre a rend.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.