Akasztófahumor

Rasszista cég alázza meg a színesbőrűeket?

Nagy Árpád
2020. 06. 25. 12:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi (ballib) médiában iszonyatos az igény a színes bőrűek ellen elkövetett atrocitások iránt. Kitöltve az űrt, néhány napja a NASCAR sofőrje ellen elkövetett brutális fenyegetés kapott figyelmet. Egy kötél, amelynek a végére akasztásra alkalmas hurkot szerkesztett egy rasszista fenyegető a versenyző garázsában. Mindenki (is) azonnal elítélte a cselekedetet, ki-ki vérmérsékletéhez híven, természetesen utalva a régmúlt időkre, amikor a rossz hírű Ku-Klux-Klan garázdálkodott a vad amerikai pusztákban. Mások, mint a svéd Aftonbladet vezető publicistája már könnyeit morzsolgatta, hisz szemléletesebb rasszista cselekedetre talán nincs is ennél jobb példa.

Persze itthon is ápolták a nevenincs sofőr lelkét, felhívva a hazai, nyilván nem színes bőrű olvasótábor figyelmét a vérlázító eseményre. A függetlenségében éppen megrendült Index öles címe: Látványos gesztussal álltak ki az akasztással megfenyegetett fekete NASCAR-pilóta mellett. A nem tudni mennyire független 24.hu pedig: Társai félelmetes felvonulással álltak ki a kötélhurkot kapott pilóta mellett címet adott az eseménynek.

És jött látványos és félelmetes, de főként kijózanító pofon!

Kiderült, hogy az a bizonyos akasztófa nem akasztófa, hanem a garázs kapuját nyitó kar vége.

Most várjuk a reakciót, az elhatárolódást, a térdelést. De nem a hírt nagydobra verő médiumoktól, hanem a készítő cég vezetőségétől, tervezőjétől és kivitelezőitől, hisz nyilván nem a BLM-fanatikusok és a tévedhetetlen, független (az Index esetében: veszélyben) és objektív propagandistáik tévedtek!

Dehogy, ők csak fényt derítettek arra, amit eddig homály fedett, hogy ez a rasszista garázskapukat készítő cég a feketéket megalázó kapunyitó szerkezetet gyárt.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.