Alapjogokért Központ: A pedofília büntetendő – kíméletlenül

El a kezekkel a gyerekektől! Védjük meg a normalitást! Vegyük vissza a világunkat!

Forrás: facebook.com/alapjogokert2020. 07. 10. 15:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alapjogokért Központ előző nap bemutatta a balliberális Révész Sándor újságíró 2014-es, A pedofil is ember (sic!) című cikkét, melyben a rajzolt pedofiltartalmakat mentegette.

A pénteki bejegyzés címe pedig akár A felvonulók kérték címet is kaphatta volna, hiszen több komment mutatott rá arra, hogy Révésznek nem ez volt az egyetlen ilyen írása. 2019-ben a Hvg.hu-n jelent meg egy másik publicisztikája Fölháborodás helyett címmel. Ebben az érzékenyítés jellegzetes eszközével, személyes történeteken keresztül mutatja be, milyen nehéz, dilemmás is a sorsa korunk pedofiljainak, pederasztáinak.

Az Alapjogokért Központ most ebből idéz részleteket közösségi oldalán:

„A pedofília nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet. Mivel nem cselekmény. Hanem vágy. Gyerekekre irányuló szexuális vágy. Akarattól függetlenül kialakul és meg nem változtatható szexuális beállítottság. El tudja képzelni a heteroszexuális olvasó, hogy az ő szexuális irányultságát valamilyen terápiával a saját nemére, avagy gyerekekre lehetne irányítani? Ne gondolja, hogy ez fordított irányban inkább lehetséges.”

„Ha büntetnék valamennyi szexuális irányultságot, amelytől hajtva bűncselekményeket lehet elkövetni, akkor a társadalom túlnyomó részének börtönben lenne a helye, hiszen a leghétköznapibb szexuális bűncselekmény mégiscsak az ellenkező nemű, a beleegyezési korhatárt elért emberre irányuló erőszak, amelyre a heteroszexuális késztetés hajtja az elkövetőt.”

„A pedofilok soha nem élhetik azt ki anélkül, hogy valami nagyon rosszat tennének éppen vágyuk tárgyával, akibe szerelmesnek érzik magukat. Gondoljunk bele: milyen élethelyzet ez?”

„A pedofil vágyak nem kapcsolódnak össze »genetikusan« rossz erkölcsökkel, mert az erkölcsi normáinkat nem a génállományunk, hanem a szocializációnk határozza meg.”

„A pedofília tehát nem büntetendő cselekmény” – olvasható a cikkben, amelyben érezhető, hogy nesztelenül mozog a sötétség. Kővé dermednénk, a rémülettől, meghátrálna a hangunk, ha nem tudnánk, miről is van itt szó. De tudjuk” – írja a Facebookon az Alapjogokért Központ.

Arról, hogy – amint azt oly sok más témában már eljátszották a liberálisok a homoszexuálisházasságtól a genderideológiáig – megint megy a nyilvánosság tűrésküszöbének próbálgatása. Megint megy az érzékenyítés, a szubjektív szempontok behozatala, a megértésre, a toleranciára hivatkozás. A deviancia normálissá mosása. A téma fokozatos társadalmasítása. Az áldozatkultusz felépítése – már persze ahol valójában a pedofil az áldozat.

Hát nem. A gyermek az áldozat. A pedofil az elkövető, a gusztustalan bűnös, a deviáns. A pedofília pedig büntetendő.

El a kezekkel a gyerekektől! Védjük meg a normalitást! Vegyük vissza a világunkat! – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán, ahol azt is jelzik, hogy a a rendhagyó „sajtószemlét” szombaton folytatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.