Alpári módon gyalázza a nemzeti konzultációt a Momentum + Videó!

Újabb baloldali támadás érte a nemzeti konzultációt: a Momentum nevű szervezet egy videóban nemi szervet rajzolt a nemzeti konzultációs ívre.

Forrás: origo.hu2020. 07. 08. 9:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Férfi nemi szervet rajzolt a nemzeti konzultációs ívre hivatalos közösségi oldalán a Momentum. A párt a konzultáció ellen kétperces videóban kampányol; ebben a narrátor szavait illusztrációk követik, ezek között pedig több alkalommal is férfi nemi szerv tűnik fel a kérdőíven.

A párt Hadházy Ákossal együtt korábban többször arra buzdított, hogy az emberek nekik küldjék el a hivatalos kérdőíveket.

A baloldal a koronavírus elleni küzdelem elmúlt hónapjaiban minden eszközzel törekedett arra, hogy megnehezítse a kormány és az ország védekezését. A belföldi támadások mellett brüsszeli szövetségeseiket is próbálták mozgósítani. Most a nemzeti konzultációt próbálják támadni, meg akarják akadályozni, hogy az emberek elmondják a véleményüket.

A radikális baloldalon Hadházy Ákos kezdte a támadási kísérleteket, az egyik internetes oldal kérdésére válaszolva a nemzeti konzultációt (tehát az emberek véleményét) hulladéknak és szemétre valónak nevezte. Szél Bernadettel és társaival arra buzdítják szimpatizánsaikat, hogy ne küldjék vissza a nemzeti konzultációs íveket, hanem adják nekik. Ez természetesen alapvető adatvédelmi problémákat vet fel, amik akár egy titkos adatbázis létrehozására is irányulhatnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy baloldali aktivista egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket. Utcai kukában is landolt jó néhány kitöltött nemzeti konzultációs kérdőív Debrecenben, miután egy motoros a helyi momentumosoknak átadta őket. Az esetről fotók is készültek. Kedden pedig kiderült, hogy neveket vágtak le a nemzeti konzultációs ívekről Veresegyházon DK-s önkéntesek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.