Angol nyelvű honlapot indított a Fidesz

Elindult a Fidesz angol nyelvű honlapja, hogy rendszeresen, hiteles információt nyújtson a nagyobbik kormánypárt aktuális döntéseiről – közölte Novák Katalin, a Fidesz alelnöke szerdán az MTI-vel. A honlap a www.fidesz.hu/int linken érhető el. Kiemelte: a honlap célja az, hogy véget vessen a tömegesen megjelenő álhírgyártásnak.

Forrás: MTI2020. 04. 15. 10:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta: a Fidesz Európa és az Európai Néppárt egyik legsikeresebb pártja, 2010 óta azon dolgozik, hogy a magyar emberek és családok megerősítésével Magyarország évről évre egyre sikeresebb ország lehessen.

Tevékenysége iránt nemzetközileg is nagy az érdeklődés, sokszor pedig vitatják a meghozott döntéseket, mert a média „egyoldalúan, álhírekre alapozva tálalja” a Fidesszel kapcsolatos ügyeket – tette hozzá.

Kiemelte: a honlap célja ezért az, hogy véget vessen a tömegesen megjelenő álhírgyártásnak. Ennek érdekében havi tájékoztató levélben megosztják, milyen aktualitások vannak a magyar pártpolitikában és a Fidesz háza táján, valamint hírt adnak minden nemzetközileg is nagy érdeklődést kiváltó eseményről, történésről – tudatta az államtitkár.

Novák Katalin felhívta a figyelmet arra is, hogy világszerte minden kormány igyekszik a koronavírus-járvány ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépni, ezért most nem a pártpolitikai csatározásoknak van itt az ideje.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.