Aradszki András öt hónap alatt győzte le a koronavírust + videó

Öt hétig volt lélegeztetőgépen és csaknem öthónapos kórházi kezelés után végre otthon van Aradszki András. A kereszténydemokrata politikus még novemberben kapta el a koronavírust. Érd KDNP-s parlamenti képviselője Magyarország élőben című műsorunkban nyilatkozott a hazatérés után olvasható a HírTV.hu oldalon.

Forrás: Hír TV2021. 04. 02. 8:30
ARADSZKI Andrs
Érd, 2020. október 27. Aradszki András (KDNP), a térség országgyûlési képviselõje beszédet mond az Érd-alsó vasútállomáson nyílt kormányablak átadási ünnepségén 2020. október 27-én. Ez a kormányablak országosan a tizenkettedik, amely állomásépületben mûködik. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Földi-Kovács Andrea kérdésére, hogy ellentmondásos beszámolókat hallunk a kórházakból, Aradszki András elmondta, nagyon jók a tapasztalatai a covidos osztálykról, az orvosok és ápolók minden megtesznek a betegekért, nagyon kommunikatívak, mindig elmondják, hogy mit miért tesznek, odaadással és elkötelezettséggel dolgoznak – derül ki a cikkből.

Azoknak, akik még most sem veszik komolyan a vírust a politikus azt üzente,

ne kockáztassanak, mert nem pusztán a saját, hanem mások életét is veszélyeztetik!

Teljes beszélgetés az alábbi videóban hallgatható meg.

(A borítóképen Aradszki András (KDNP), országgyűlési képviselő. Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.