Az elmúlt tíz év az elmúlt száz év legsikeresebb időszaka volt

Legyünk büszkék a nemzetünkre, legyünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk!

Forrás: Facebook2020. 06. 04. 18:57
KOVÁCS Zoltán
Pákozd, 2019. szeptember 7. Kovács Zoltán, a 2021. évi „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítással kapcsolatos kormányzati feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztos, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál megnyitóján a pákozd-sukorói arborétumban 2019. szeptember 7-én. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

100 éve a győztesek meg akarták ásni Magyarország sírját Trianonban. A történelem nem jegyzett fel még egy olyan nemzetet, amely egy ekkora veszteséget túlélt volna. Mégis megmaradtunk és győztesként léphettünk át a 21. századba, hiszen az elmúlt 10 év az elmúlt 100 év legsikeresebb időszaka volt.

Legyünk büszkék a nemzetünkre, legyünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk! – írta Facebook-posztjában Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.