Az LMBTQP-lobbi bejelentését kéri a szülőktől az Egyetemi Ellenállás

A szervezet hangsúlyozta: az abnormális szexuális magatartás irányába való érzékenyítés teljes mértékben alaptörvény-ellenes. 

Forrás: egyetemiellenallas.hu2021. 02. 18. 18:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az általános és középiskolás tanulók szüleihez, valamint a középiskolás diákokhoz szóló felhívást tett közzé az Egyetemi Ellenállás. A konzervatív szervezet az LMBTQP-érzékenyítésekkel kapcsolatos jogesetek bejelentésének a lehetőségére hívta fel a figyelmet, hangsúlyozva, hogy az abnormális szexuális magatartás irányába való érzékenyítés teljes mértékben alaptörvény-ellenes.

Az LMBTQP-lobbi ellen fellépő hálózat felhívta a figyelmet, miszerint

a magyar felsőoktatásban általánossá vált az az alaptörvényt semmibe vevő gyakorlat, hogy a hallgatóknak kötelezően részt kell venniük az efféle érzékenyítéseken.

Emlékeztetnek, hogy az általános és középiskolákban sem sokkal jobb a helyzet, ahol a Soros-szervezetek jelenlétével vagy szervezésével történő érzékenyítő képzéseken homoszexuális szerepek felvételére kötelezik a résztvevőket, több esetben pedig transzneműek tartják az előadásokat, s ha a gyermek nemtetszését fejezi ki, akkor a túlérzékenyített pedagógusoktól akár retorzióra is számíthat.

Az Egyetemi Ellenállás továbbá rámutatott:

az LMBTQP-lobbi nem „nyílt érzékenyítésként”, hanem a legtöbb általános és középiskolában szexuális felvilágosítás címen jut be az osztályokba.

Sőt – teszik hozzá – sok esetben maga a túlérzékenyített, liberális osztályfőnök hívja be a lobbistaszervezeteket a tanórákra.

A konzervatív szervezet a felhívásban az utóbbi időben bevett szexuális felvilágosítások ellen is szót emelt, mivel ezek alkalmával az értékalapú párválasztásról, a valódi női és férfi szerepekről egyetlen szó sem esik.

Az Egyetemi Ellenállás ezért arra kéri a szülőket és a diákokat, hogy amennyiben előfordult velük vagy a gyermekükkel olyan eset, amit meg szeretnének osztani, akkor az oktatási intézmény nevének megadásával, valamint a jogsérelem részletes leírásával jelentsék, hogy a hálózat meg tudja tenni a szükséges jogi lépéseket.

Ahogyan a Magyar Nemzet is beszámolt róla, a magyarországi oktatási intézményekben immár két évtizede zajlanak érzékenyítő képzések.

Az első magyar LMBTQ-mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület ugyanis még 2001-ben indította el a Melegség és megismerés elnevezésű programját,

amelynek részeként a budapesti és vidéki középiskolákban már több száz olyan képzést szerveztek, ahol a szexuális kisebbségek és identitások elfogadására nevelik a diákokat. A leszbikus szervezet költségvetési beszámolójából kiderült: az országos LMBTQ-lobbit a Norvég Civil Támogatási Alap mellett a Soros-féle Nyílt Társadalom Intézet finanszírozza.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.