A szocialisták koronavírus tesztje

A virtigli szocialisták még kérkednek is a kongresszusukkal.

2020. 03. 11. 16:47
null
Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Szocialista Párt betartva az Operatív Törzs döntését, nyílt téren tartja a március 14-i munkakongresszusát – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

Nem tudjuk, mennyi résztvevőre lehet számítani a szocialista összejövetelen, gyanítható, az egészségügyi veszélyhelyzet által előírt 500 fős határ nincs veszélyben.

Ám azért a bejelentésnek ezzel együtt is komoly üzenetértéke van. Ugyan egész ország most a koronavírus-járvány elleni védekezésre koncentrál, rendkívüli intézkedéseket kell bevezetni, sorra kerülnek lemondásra a rendezvények szerte Magyarországon, a virtigli szocialisták még kérkednek is, „nyílt téren” tartják a kongresszusukat.

Akárhogy is, óriási felelőtlenségnek hangzik az ötlet.

A „nyílt tér” külön hangsúlyozása vélhetően marketing fogás, ami önmagában érthető, ráfér a reklám a zsugorodóban lévő MSZP-re. De erre a magatartásra és hozzáállásra – ahogy elődpártjuk egyik veretes képviselője, Farkas Vladimir fogalmazott könyvének címében – nincs mentség.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.