Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A WHO az UNESCO és az UNICEF által ajánlott nemzetközi szexuális felvilágosító programok nagyon veszélyesek: nem pusztán 0-4 éves korig tanítanának a gyermekeknek maszturbációt, hanem a tizenkét éves gyermekeknek olyan szexuális jogokat propagálnának, amely nem egyezik az ENSZ egyezményes nyelvezetével. A programpontok az abortuszt is támogatják, a gyermekeket pedig arra bíztatják, hogy a megszerzett információkat a szülők előtt tartsák titokban. Az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelés Programjáról Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Dr. Bangó Márta, a Teenstar Szexuálpedagógiai Program tanfolyamvezetője beszélt a Hír TV Terc című műsorában.

Forrás: Hír TV2019. 06. 27. 14:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A program szemszögéből nem érték a születendő élet, avagy a család, csupán az egyén van jelen – mondta el Frivaldszky Edit. Az Emberi Méltóság Központ igazgatója szerint minél kevesebb a közösség, annál inkább formálható a társadalom. Ezért nem véletlen, hogy az UNESCO az individualizmust erősíti.

Az UNESCO szexuális nevelésre vonatkozó programjával kapcsolatban az igazgató leszögezte, Magyarországon is jelen vannak azok a hasonló célú csoportok, akik civilként igyekeznek az oktatás közelébe jutni.

A szexualitást nem lehet csupán egy aspektusból vizsgálni Dr. Bangó Márta szerint, mivel szükség van nem csupán a testiség oldaláról, hanem érzelmi, illetve intellektuális szempontok alapján is körüljárni a problémakört. A Teenstar szakembere szerint, ha a fiatalok a szexualitással kapcsolatban rossz információkat kapnak, később rossz döntéseket hoznak. A tanfolyamvezető ennek kapcsán a Teenstar programjáról is beszélt, ahol folyamatosan azt erősítik, hogy a gyermek és a szülők között párbeszéd induljon meg a témáról.

A teljes beszélgetést IDE kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.