Balázsy Péter az ellenzéki kihívóra vár

Ha az ellenzék tiszta helyzetet teremt, a kormánypártok szombathelyi polgármester-jelöltje vállalja a vitát.

2019. 09. 02. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután hétfőn Szombathelyen nem jelent meg a polgármesterjelölti vitáról egyeztető fórumon Balázsy Péter, az ellenzéki média „megfutamodásról” beszélt.

A Magyar Nemzet megkérdezte a jelöltet, aki elmondta: „A szombathelyi ellenzék évek óta mást sem harsog, minthogy mennyire egységes. Erre azt látom, hogy a Jobbik mellett van Gyurcsány Ferencnek és az MSZP-nek is egy polgármester-jelöltje, Nemény András. A megosztott ellenzék két jelöltje verseng tehát egymással, ami távol áll az egységtől – fejtette ki Balázsy Péter. Szerinte jó volna, ha először saját szavazóik számára tennék egyértelművé a helyzetet, hogy ki is az ellenzéki választók egyetlen polgármesterjelöltje.

- Ha ezt a kérdést sikerült eldönteniük, utána lehet bármi másról beszélni, akár egy vitáról is. Egyben biztosak lehetnek: Szombathely érdekében mindenre készen állok – nyilatkozta lapunknak a fideszes politikus.

Hozzátette: ha eldöntené az ellenzék, hogy kivel kell vitáznom, akkor vállalom a megméretést. Mint mondta, azért sem tudott megjelenni a fórumon, mert hétfő délután közölték vele a pontos időpontot, órákkal az esemény előtt, ám akkorra már leszervezett programja volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.