Boross Péter: Működik az önvédelmi ösztönünk

Boross Péter szerint azért sikerülhetett a világjárvány kivédekezése is, mert történelmileg megedződtünk.

2020. 06. 03. 16:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fájdalmas, hogy Trianon után száz évvel változatlanul nagy magyar tömegek élnek idegen fennhatóság alatt, ám Boross Péter szerint az Orbán-kormány ebben a helyzetben azt teszi következetesen, ami egyedül lehetséges: megerősíti a magyarság pozícióit a térségben.

A volt miniszterelnök Magyar Nemzetnek adott, csütörtöki számunkban megjelenő interjújában úgy vélekedett: azért sikerülhetett a világjárvány kivédekezése is, mert történelmileg megedződtünk és a nemzeti szabadság megbecsülésének, védelmezésének erős hagyományai vannak nálunk.

Boross Péter beszélt arról is, hogy a mostani ellenzék a Rákosi-korszak vezetőire emlékeztet, akik a magyarság iránt mérhetetlen ellenszenvvel viseltettek.

Fotó: Bach Máté

Annak kapcsán, hogy a kíméletlenül nyomuló globalista erők a védekezés lehetőségét és képességét akarják elvenni a nemzetektől, hangsúlyozta: éppen ezért fontos tudatosítani az emberekben, hogy azok a pártok, amelyek reggeltől estig gyűlölködve támadják az Orbán-kormányt, valójában álbaloldaliak, szélsőséges neokommunisták, akik helyet próbálnak csinálni a nemzetállamokat megszüntetni akaró destruktív erőknek. Kitért arra is az egykori kormányfő, hogy hatalmas, civilnek beállított, felülről vezérelt szervezetek uralják a kommunikációs világot, felügyelve még azt is, hogy az emberek miként nyilvánulhassanak meg.

Szerinte a tömegek áldozatul eshetnek annak, hogy ezeket a hatalmi köröket domináns szerepbe engedték kerülni nemzetközi szinten.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.