Bősz Anett férje Szputnyikkal oltatta be magát

Csőzik László, Érd baloldali polgármestere is kapott az alkalmon, és felvette az orosz vakcinát. Önmagában nem lenne érdekes, ám a volt SZDSZ-es politikus felesége Bősz Anett, a Demokratikus Koalíció kommunikációját követve ellenezte azokat az oltóanyagokat, amelyeket az Európai Gyógyszerügynökség nem hagyott jóvá. Visszatetsző a Liberálisok elnökének kétarcúsága, hogy az embereket lebeszélik a keleti vakcinákról, de magukat beoltatják azokkal. Mindez bizonyítja, hogy a keleti vakcinák ellen indított baloldali kampány hazugságra épült.

2021. 04. 12. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Több száz érdivel együtt engem is beoltottak Törökbálinton. Már a fiatalabbak is sorra kerültek. A doktornő elmondása szerint ’88–89-es születésűek is voltak a beoltottak közt.

Az ünnep alatt sorrakerült vakcinaszállítmány Oroszországból jött, csakúgy, mint apai dédnagymamám. Nekem ezért sem volt bizalmatlanságom a Szputnyikkal szemben” – írta Csőzik László közösségi oldalán.

Csőzik László, Érd polgármestere, Bősz Anett férje Szputnyikot kapott

„Jó volna, ha a központi kommunikáció is inkább a kölcsönös bizalmat, nem a bizalmatlanságot építené. Azokban a társadalmakban a legeredményesebb a járványkezelés, ahol a kormány, a polgárok és az egészségügy kölcsönösen bíznak egymásban” – fűzte hozzá a polgármester. Ami azért is érdekes, mert a DK színeiben induló felesége erősen bírálta a keletről érkező vakcinákat, és ezáltal bizalmatlanságot okozott a szavazóikban, akik feltehetően a baloldali politikusok által gerjesztett ellenérzések miatt utasították el az életmentő vakcinákat.

Csőzik László és Bősz Anett tavalyi esküvője Fotó: Facebook

Mint megírtuk:

Bősz Anett, a Liberálisok elnöke szerint továbbra sem lehetett tudni, hogy milyen hatással jár, ha időseket oltanak kínai vakcinával. A DK-hoz közel álló politikus az ATV Start című műsorában az európai engedélyek hiányát újra felrótta az orosz és távol-keleti oltóanyagokkal kapcsolatban.

Műsorvezetői kérdésre azt mondta: normális volt, hogy hangosan, „szélsőségesen” kellett reagálniuk a kormány vakcinákkal kapcsolatos döntéseire.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.