Címlap: A liberális média kommenthuszárainak gyalázkodása képmutató

Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenék megérintése? Kisajátította-e a környezetvédelmet a baloldal? Nyugat-Európában ma már a legfontosabb politikai ügy lett a bolygó megmentése Egyre inkább úgy tűnik, hogy a környezetvédelem lett a baloldal és a liberális politikai elit legújabb Szent Grálja. Bár az egyelőre kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e politikai tőkét kovácsolniuk a globális felmelegedés veszélyeiből. Kik profitálnak a klímavédelemből? Hunvald György magasról tesz az ellenzéki összefogásra, Dobrev Klára pedig magyarázkodik. Négy nő egy műsorban, a Hír TV stúdiójában. Jobbágyi Zsófiával, Kunfalvi Nórával és Fodor-Horváth Zsófiával Kis Kornélia műsorvezető beszélgetett.

Forrás: Hír TV2019. 08. 07. 15:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kommentháború tört ki az interneten, miután úszó egy szöuli diszkóban meggondolatlan mozdulatot tett. Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenékérintés?

Fodor-Horváth Zsófia a magyar úszót ért szexuális zaklatás vádra úgy reagált: „Valakinek a fenekét megfogni az egyértelműen bunkóság. Maradjunk ennyiben. Ennyi, ami történt. Ezért már Tamás bocsánatot is kért, ahogy te is mondtad. Amit a baloldali ’femináci’ véleményvezérek részéről történik, hogy már rég kikiáltották szexuális bűnözőnek – na az az igazi abúzus.” „Ugyanezek, akik ítélkeznek most, kommenthuszárként nagyon jól tudják az igazságot, egy 22 éves fiatal sportoló fölött pálcát törnek – valóban bunkó dolog volt, amit csinált, de bocsánatot kért –, ám ha egy másik 22 éves fiú csinálta volna, nem egy neves sportoló, másnap már a kutya sem emlékezne rá” – tette hozzá Kunfalvi Nóra, aki képmutatónak tartja a sportolót elítélőket, akik viszont nem hajlandók arról írni, hogy például Nyugat-Európában a migránsok sorozatos zaklatásának vannak kitéve olyan nők, akik nem az iszlám törvényei szerint öltözködnek.

Jobbágyi Zsófia szerint több szempontból is vitatható ez a történet, amit a balliberális média felnagyított, felfújt, a létező társadalmi problémákat pedig háttérbe szorítják.

A műsorban szóba került, hogy Európa nyugati részén a környezetvédelem lett a liberálisok és a baloldal új csodafegyvere. Úgy tűnik ezt irigyelte meg az ex-szocialista Hunvald György is, aki magasról tesz az ellenzéki összefogásra és modern, innovatív, zöld programmal indul az őszi választáson.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.