Csaknem százötven illegális bevándorlót tartóztattak fel újév napján Bács-Kiskunban

A magukat szír, egyiptomi, szudáni, palesztin, algériai és marokkói állampolgárnak valló migránsokat a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: MTI2020. 01. 02. 8:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újév napján, szerdán összesen 147 jogellenesen Magyarországra belépett külföldit tartóztattak fel a Bács-Kiskun megyei határszakaszon – közölte a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A migránsok szír, egyiptomi, szudáni, palesztin, algériai és marokkói állampolgárnak vallották magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz – írták a közleményben.

Beszámoltak arról is, hogy a rendőrök – ez idő alatt – Hercegszántó és Tompa közelében 12 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen belépjenek az országba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.