Csőhíd építése miatt teljes útzár lesz a 26-os út kazincbarcikai szakaszán

2019. 09. 26. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csőhíd építése miatt teljes útzár lesz a 26-os számú főút kazincbarcikai szakaszán, a 16-os és 20-as kilométerszelvények között szombaton 14 órától hétfő reggel 5 óráig – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a BorsodChem vegyipari társaság szakemberei a főút fölött átívelő csőhíd tartószerkezeteit állítják fel és emelik be; emiatt csak terelőútvonalon lehet közlekedni.

A 26-os főút lezárt szakasza a BorsodChem 4-es és 5-ös számú portája közé esik. Az útlezárás ideje alatt a járműveket Sajószentpéteren a 27-es számú főútra terelik Múcsony érintésével. A főútvonalra visszatérni a települést Kazincbarcikával összekötő úton lehet. Lezárják az Ipari utat is, azon csak a mentők, tűzoltók és a menetrend szerinti helyközi autóbuszjáratok közlekedhetnek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.