Csütörtöktől újra a teljes vonalon közlekedik a 4-es villamos

Csütörtöktől véget ér a felújítás a nagykörúti villamosok közös vonalán. Ismét a teljes vonalon közlekednek a 4-es villamos Újbuda-központ és a Széll Kálmán tér között csütörtökön hajnali 4 órától. A 6-os önálló szakaszán a nyár végéig folytatódik a munka.

Magyar Nemzet
Forrás: Budapesti Közlekedési Központ2020. 08. 03. 11:54
null
Budapest, 2020. április 10. A BKK munkatársa lezárja a 4-es 6-os villamosok margitszigeti megállóját 2020. április 10-én. A koronavírus-járvány miatt a fõvárosi önkormányzat húsvéti ünnepek alatt lezárja a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot minden nap reggel 8 és este 10 óra között. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén nyáron a korábban tervezettnél hosszabb szakaszon újítják fel a 4-6-os villamosvonal dél-budai szakaszát.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében arról tudósít, hogy 6-os villamos önálló szakaszán várhatóan augusztus 28-ig tart majd a pályafelújítás, ugyanis a további kiegészítő munkálatok folynak az Irinyi József utca és a Karinthy Frigyes út csomópontjában. Így a 6-os villamos helyett augusztus 28-ig továbbra is villamospótló busz közlekedik a Petőfi híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér között.

MTI/Szigetváry Zsolt

Közlekedési rend a 4-6-os villamos vonalán

Csütörtökön hajnali 4 órától a nagykörúti villamosok 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ között közlekednek. A 6-os villamos Karinthy Frigyes úti önálló szakaszára, a Móricz Zsigmond körtér felé a Petőfi híd budai hídfőtől a 6-os pótlóbusszal lehet továbbutazni. A pótlóbuszra a budai hídfőnél a 212-es busz megállójában, a Budafoki út/Karinthy Frigyes út csomópontban a 33-as busz megállójában, illetve a villamosmegállóban, a körtéren pedig a villamosvégállomás mellett lehet felszállni. A Móricz Zsigmond körtérről a belváros felé az M4-es metró igénybevételét ajánljuk.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.