Czeglédy Csaba inkább adócsaló, mint „pestisrácokos kretén” – Videóval!

Jobboldali újságírót sértegetett bicskanyitogató stílusban Czeglédy – egy kis ízelítő a DK-hoz köthető ügyvéd stílusából.

Forrás: PESTISRÁCOK.HU2020. 03. 12. 16:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czeglédy Csaba vérlázító stílusban sértegette Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, aki a Hír TV Informátor című műsorának vezetőjeként tett volna fel kérdéseket Gyurcsány Ferenc ügyvédjének.

Czeglédy lopott pénzekről beszélt, de amikor Szarvas Szilveszter szembesítette a hatmilliárdos adócsalásban lévő érintettségével, a DK-s politikus azt mondta, hogy inkább adócsaló, mint “pestisrácokos kretén”.

Czeglédy a bicskanyitogató stílusán a rövid beszélgetés végéig sem változtatott, és így fejezte be: “inkább vagyok Czeglédy Csaba, mint kretén Szarvas Szilveszter”. Íme, a Demokratikus Koalíció és az MSZP “ügyvédje”- olvasható a Pestisrácok.hu portálon.

A teljes riportot pénteken tekinthetik meg 20.30-tól a Hír TV-n.

Czeglédy megfenyegette kollégáinkat

Szombathelyen komoly indulatokat váltott ki a médiaközpont ügye. A vitában a Vas Népe újságíróit az a Czeglédy Csaba fenyegette meg burkoltan, akinek a büntetőügye a Kecskeméti Törvényszéken folytatódik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.