Czuczor Gergely: Budaörs megérett a változásra!

Szakértők szerint a Fidesz tarolhat a vidéki önkormányzati választásokon. Ezzel kapcsolatban mondta el céljait és véleményét Czuczor Gergely, aki szerint Budaörs megérett a változásra.

Forrás: Hír TV2019. 08. 22. 14:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czuczor Gergely családja már a 18. század óta Budaörsön él. A Fidesz budaörsi elnöke az önkormányzati választásokról és annak várható kimeneteléről beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

Véleménye szerint Budaörs megérett a változásra. Abban reménykedik, hogy személyével leváltható az 1991 óta folyamatosan megválasztott Wittinghoff Tamás polgármester. Ezt részben azzal szeretné elérni, hogy saját pártján felül a független jobboldali és a még elkötelezetlen szavazókat is maga mellé állítja.

A közlekedés anomáliáiról, a belső és a külső területek egyaránt túlzó beépítésről is beszélt, mint megoldandó, több éves problémákról.

A szolidaritási hozzájárulás tekintetében sem ért egyet Czuczor Gergely a jelenlegi polgármesterrel. Többek között erről is elmondta véleményét a Magyarország élőben mai műsorában.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.