Fidesz: Amíg nincs konszenzus, nincs polgármesterjelölti vita Debrecenben

A kormánypárt helyi frakciója azt írta: 2014-ben Papp László polgármester egy világos stratégiát és egy vonzó jövőképet mutatott be a debrecenieknek.

2019. 09. 24. 17:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amíg Debrecen három ellenzéki polgármesterjelöltje részéről nincs konszenzus a vitáról, addig a Fidesz önkormányzati frakciója nem kíván foglalkozni ezzel a kérdéssel – közölte a képviselőcsoport kedden az MTI-vel.

Közleményükben arra reagáltak, hogy nyilvános vitára hívta ki Papp Lászlót (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármesterét és kormánypárti polgármesterjelöltjét keddi sajtótájékoztatóján Varga Zoltán, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás pártszövetség polgármesterjelöltje.

A Fidesz debreceni frakciója azt írta: 2014-ben Papp László polgármester egy világos stratégiát és egy vonzó jövőképet mutatott be a debrecenieknek.

„Az elmúlt öt év kemény munkával telt, az Új Főnix Terv mára az ország legsikeresebb város- és gazdaságfejlesztési programja lett, amelyet a mai napon a BMW-vel kötött szerződés koronázott meg” – fogalmaztak, hozzátéve: „az ellenzék ez idáig semmilyen jövőbe mutató, megvalósítható stratégiával sem állt elő, csupán választási ígéretek hangzanak el”.

„Egyelőre azt sem látjuk, hogy pontosan miről is kellene vitatkoznunk” – zárul a debreceni Fidesz-frakció közleménye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.