Deutsch Tamás: Ebből az egészből elég volt!

A Fidesz európai parlamenti képviselője az unió által kötött szerződések nyilvánosságra hozatalát kéri az Európai Bizottságtól.

Magyar Nemzet
2021. 03. 29. 17:00
DEUTSCH Tams
2026-ig kapott bizalmat Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Haladéktalanul választ várunk az Európai Bizottságtól, hogy mikor hozzák végre nyilvánosságra a brüsszeli vakcinabeszerzési és -szállítási szerződéseket – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a lapunknak küldött videóüzenetében. A politikus arra is kíváncsi, hogy a titkos szerződések szállítási ütemezése alapján az unióban valójában mikorra érhető el a hetvenszázalékos átoltottság.

– Választ várunk arra is, hogy Brüsszel miért ilyen későn és ilyen hátrányos feltételekkel kötötte a vakcinabeszerzési szerződéseket

– jelezte az EP-képviselő, aki egyúttal a felelősöket keresi a vakcinabeszerzési kudarcért. Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy az átoltottság aránya továbbra is rendkívül alacsony, alig 12 százalékos az Európai Unióban, így kijelenthető, hogy Brüsszel elrontotta a vakcinabeszerzést.

– Nálunk a beoltottak száma azért éri el a kétmilliót, az átoltottság csak azért lehet 21,5 százalékos, mert több vakcinát tudtunk keletről beszerezni, mint amennyi vakcina az unióból hozzánk érkezett

– mutatott rá a képviselő, hozzátéve: az uniós bürokraták másokra mutogatnak, sőt hazudtak a szerződésekről, a hazugságok azonban lelepleződtek: kiderült ugyanis, hogy minden vakcinabeszerzési és -szállítási szerződést Brüsszel kötött. – A magyarországi baloldal csak tetézi a bajt. Európában példátlan módon oltásellenes kampányt folytatnak, és stréber módon vesznek részt a brüsszeli mosdatásban is.

Ebből az egészből elég volt!

– jelentette ki Deutsch Tamás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.