Elgyurcsányosodott az ellenzék Dúró Dóra szerint

Gyurcsány Ferenc bedarálta a baloldali pártokat, és beolvasztotta az identitásválságba került Jobbikot – írta közleményében a Mi Hazánk Mozgalom politikusa.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 01. 04. 15:03
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyobb az összhang a jelenlegi balliberális ellenzék pártjai között, mint az MSZP–SZDSZ kormánykoalíciójában valaha volt” – idézte Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt Dúró Dóra független országgyűlési képviselő a közleményében. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese rávilágított, hogy

a DK-tól a Momentumon át a Jobbikig ívelő pártlistán senkit nem zavarnak a Gyurcsány-kormányzat 2010-ig elkövetett bűnei. Nem zavarják őket a Gyurcsány Ferenc kormányzása idején, 2006-ban elkövetett jogtiprások, a meghamisított költségvetési számok, vagy éppen a magyar lakosságra a pénzügyi világválság idején ráerőltetett megszorítások.

 

Dúró Dóra, az Országgyűlés független képviselője kritizálta a korábbi pártját, a Jobbikot is tömörítő balliberális összefogás elgyurcsányosodását
Fotó: MTI/Kovács Attila

A radikális jobboldali Dúró Dóra hangsúlyozta, hogy a balliberális párttömörülésben senkit nem érdekelnek az olyan fontos kérdések, mint a politikai bűnözők elszámoltatása, a volt kommunisták kizárása a közéletből, vagy a politikusok mentelmi jogának eltörlése. A politikus úgy fogalmazott, a Mi Hazánk maradt az egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzéki párt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.