Egy hónapig lehet szavazni az év városvezetőjére

A díjakat idén a 25. Városi Polgármesterek Randevúján adják át szeptember 13-án Velencén, az esemény fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter.

2019. 07. 23. 8:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Augusztus 25-én éjfélig lehet szavazni a www.szferaeuropa.hu honlapon az év polgármesterére, az év alpolgármesterére és az év jegyzőjére. A Szféra Kft. által alapított díjakat azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Egy e-mail-címről egy szavazatot lehet leadni.

A díjakat idén is az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvényen, a 25. Városi Polgármesterek Randevúján adják át szeptember 13-án Velencén, az esemény fővédnöke Pintér Sándor belügyminiszter.

Oltványi Tamás, az ötletgazda és szervező Szféra ügyvezetője lapunknak hangsúlyozta: a Budapest közelében levő, erőteljesen fejlődő város újításai, többek között kerékpárútjai, a környéken tapasztalt komoly beruházások, a magyar természeti kincsre, a Velencei-tóra épülő modern turizmus szárnyalása idén arra ösztönözte a szervezőket, hogy Velence legyen a rendezvény helyszíne.

A település a közelmúltban azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy az ország legfiatalabb és egyben legkisebb egyetemi városa lett, mivel ott kapott helyet a Testnevelési Egyetem rekreációs és vízisport-központja.

A városi polgármesterek találkozóját a Szféra 1995 óta rendezi meg, mindig más helyszínen, az eseménynek eddig többek között Hévíz, Szarvas, Tihany, Szerencs és Balatonfüred is otthont adott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.