Halogatta a börtönbe vonulást, egy hotelban csapta le rá

A TEK segítségével, egy zuglói szállodában fogták el a férfit, aki nem kezdte meg időben a börtönbüntetését.

2020. 08. 11. 10:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével múlt csütörtökön éjjel egy zuglói hotelszobában fogták el a 29 éves V. Dávidot, aki ellen az Egri Törvényszék csoportja lopás bűntett miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, mert a 29 éves férfi nem kezdte meg jogerősen kiszabott három év hat hónapos börtönbüntetését – számolt be róla a Police.hu.

A speciális egység közreműködésére volt szükség a börtön elől bujkáló férfi elfogásához. (képünk illusztráció)

Az Egri Törvényszék július 21-én adta ki az elfogatóparancsot a férfi ellen, aki azóta próbált elrejtőzni a hatóságok elől. A BRFK munkatársainak V. Dávid tervezett elfogása előtt olyan információi voltak, hogy fegyvere lehet, ezért az elfogáshoz a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérték. A rendőrök V. Dávidnál az elfogását követően nem találtak fegyvert, a férfit a neki kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.