El fogják kótyavetyélni Budapestet

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere elkezdett kihátrálni a választási ígéreteiből.

Forrás: Karc FM2019. 10. 22. 17:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármesterének eddigi megnyilvánulásai mindenről szóltak, csak arról nem, hogy hogyan szeretné működtetni a fővárost – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Ráadásul a politikus elkezdett kihátrálni a kampányban tett ígéreteiből, mint például a 14 év alatti gyermekek vagy az álláskeresők számára ingyenes tömegközlekedés. Karácsony és csapata várhatóan folyamatosan pénzt fog követelni a kormánytól, és ezzel párhuzamosan el fogják kótyavetyélni Budapest vagyonát. Ez a baloldali recept.

A műsorban szó volt arról, hogy 30 éve lehetett először szabadon megünnepelni az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóját. Ez után csak egy kivétel volt: 2006. október 23-a, amikor a Gyurcsány Ferenc kormánya ráküldte a megemlékezőkre a rendőrségét, ártatlan, békés tüntetők szemét lőtték ki, vertek véresre és fogdostak össze válogatás nélkül Budapest utcáin. Majd futószalagon ítéltek ártatlanokat előzetes letartóztatásra.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy óra között.

A legutóbbi adás közreműködői voltak: Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Lánczi Tamás politikai elemző és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

Az igazság órájának legutóbbi adása ide kattintva érhető el.

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazs%C3%A1g-%C3%B3r%C3%A1ja-2019-10-22-1500-1600-1-2/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.