Elismerte a levélírás tényét a Pesti úti idősotthon vezetője

Forrás: MTI2020. 04. 23. 14:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pesti úti idősotthon vezetője a sajtóban megjelent hírekre reagálva közölte, hogy ő küldte a fővárosi főjegyzőnek azt a levelet, amelyben azt közölte, hogy az intézménynek mindvégig volt orvosa. Skultéti József nyilatkozatát csütörtökön tették közzé a fővárosi önkormányzat koronavírus-járványról tájékoztató oldalán.

„Szeretném leszögezni, hogy koronavirus.budapest.hu oldalon megjelentetett, Budapest főjegyzőjének szóló levelet én küldtem Szabó Tamás főjegyzőnek, az ott leírtakat továbbra is fenntartom” – írta az intézményvezető a koronavirus.budapest.hu oldalon megjelent dokumentumban.

Az ügy előzménye, hogy több hírportálon, például az origo.hu oldalon azt írták: Karácsony Gergely főpolgármester kampányfőnöke írta a levelet, amiről azt állították, hogy az a Pesti úti idősotthon vezetőjéé.

A koronavírus-járványról tájékoztató fővárosi oldalon az is megjelent, hogy „éppen annak érdekében, hogy a dokumentumok tartalmát ne lehessen utólag se módosítani, rendszeresen pdf-formátumokat tesznek közzé. Ezúttal is ez történt: a word formátumban elküldött e-mailt a nyilvánosságra hozatal érdekében pdf-formátumban mentették el, de a tartalom módosítása nélkül”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.