Elmarad a kötcsei polgári piknik – ez lett volna a huszadik

Idén lett volna a huszadik alkalom, de fontosabb a biztonság, írja Facebook-posztjában Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke.

Forrás: Facebook, Mandiner2020. 08. 29. 9:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke a szervezet Facebook-oldalán jelentette be, hogy az idei találkozó elmarad. Balog Zoltán úgy fogalmazott, „Kötcse marad immár majdnem húsz éve a polgári, nemzeti keresztény tábor találkozóhelye. Idén rendeztük volna meg huszadik alkalommal a pikniket. De ma fontosabb a biztonság, s ezért úgy döntöttünk, az idei találkozót nem tartjuk meg. Bízunk benne, hogy mihamarabb eljön az idő, amikor újra találkozhatunk a Dobozy kúria kertjében. Addig is vigyázzunk egymásra és magunkra!” – zárul a bejegyzés.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.