„És nem, nem, Gyurcsány nem szégyelli magát!”

Kocsis Máté szerint amit Gyurcsány Ferenc most tesz, az még a 2006-os cselekedeteinél is bűnösebb, gonoszabb és aljasabb dolog.

Forrás: facebook.com/kocsismate2021. 03. 18. 16:34
null
Forrás: facebook.com/kocsismate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„És nem, nem szégyelli magát!” – írta hivatalos közösségi oldalára a Fidesz parlamenti frakciójának a vezetője.

Kocsis Máté felidézi, hogy csütörtöki bejegyzésében Gyurcsány teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondanak róla és a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz.

„Ez az ember olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában meghurcolnák még a saját szavazói is. Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az »politikai előny«. Igen, ez maga a STRATÉGIA. Azért csinálta az oltásellenes kampányt, azért uszított mindenkit a regisztráció ellen, és azért indított még petíciót is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen. Tette mindezt azért, hogy megírhassa mai posztját, miszerint: »a halál kormánya ez«” – írta a Facebookon Kocsis Máté.

„Egy nyugati lapnak nemrég azt nyilatkozták, hogy minél több a bizonytalan, beoltatlan ember, (és így minél több a fertőzött meg a halott), annál több esélyük lesz 2022-ben. Ezt hallva sokan azt hihették, hogy ez csak valami vicc, ilyen betegek nem lehetnek ezek. De, ezek ilyen betegek. Élükön a legbetegebb lelkű főnökükkel, aki ma feltette a koronát a tudatosan építgetett halálkampányára”

– tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

„Amikor 2006-ban sokaknak – köztük az édesanyámnak is – gumilövedékek záporában kellett menekülniük az Astoriától, akkor azt hittem, soha nem lesz annál nyomósabb okom, hogy végtelenül megvessem Gyurcsányt. De ez ma megváltozott.

Amit most tett és tesz, az még bűnösebb, még gonoszabb, még aljasabb dolog”

– idézte fel a posztban a személyes emlékeit a kormánypárti politikus.

„A felelősség pedig egy személyben az övé. A végsőkig harcolni kell azért, hogy ez a romlott gazember ne kerüljön újra a hatalom közelébe! Most túlment minden határon. Számára sok ezer ember elvesztése a járvány alatt nem más, mint esély egy kis politikai haszonra. Még kimondva is szörnyű, de ő meg is teszi. Ennek még a pokolban is csodájára járnak majd” – szögezi le Kocsis Máté, aki mindenkit arra kér, hogy a poszt megosztásaival üzenjék meg Gyurcsánynak: tűnjön el végre a közéletből!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.