Évtizedekre időt nyerhetünk a következő generációknak

A gyermekvédelemről szóló népszavazás is azt hivatott megerősíteni, hogy ezt a kérdést nemzeti hatáskörben kell eldönteni – jelentette ki lapunknak Kiszelly Zoltán.

Magyar Nemzet
2021. 07. 30. 9:10
null
Nevetlenfalu, 2012. szeptember 7. Ünneplőbe öltözött lányok magyar nemzeti zászlót lobogtatva köszöntik a Kárpátalja Expressz utasait az ukrajnai Neveletlenfalu (Gyakove) vasútállomásán 2012. szeptember 7-én. Az idén harmadik alkalommal útjára indított Kárpátalja Expressz 2012. szeptember 7-9. között közlekedett az Osztrák-Magyar Monarchia idején épült vasútvonalon. A vonat érintette Magyarországot, Romániát, Ukrajnát, Szlovákiát, közben 12 helyen állt meg. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzeti szuverenitás megőrzésén túl a gyermekvédelmi népszavazás célja az is, hogy akár évtizedekre időt nyerhessünk a következő generációknak arra, hogy azt a világot élvezhessék, amit szeretünk és a sajátunknak tartunk – mondta a Magyar Nemzetnek Kiszelly Zoltán.

A Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatójának véleményét ITT olvashatják el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.