Farkas Örs: Ez most nem a politikai viták ideje

A miniszteri biztos kéréssel fordult a hatékony védekezést megnehezítő baloldali politikusokhoz.

Forrás: Facebook2020. 11. 05. 11:23
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járvány tovább erősödik, ezért gyors és hatékony intézkedésekre van szükség – nyitotta meg gondolatmenetét a miniszteri biztos Facebook-oldalára feltöltött videójában.

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy erre csak korlátozott formában van lehetőség, hiszen a maszkhasználatra vonatkozó szigorítás elfogadása is két hetet vett igénybe. Erre most nincsen időnk. Éppen ezért, a kormány, hasonlóan a tavaszhoz, újra kihirdette a különleges jogrendet és ismét érvényben van a veszélyhelyzet – vélekedett Farkas Örs.

Most azonban arra kérjük, a baloldali politikusokat, hogy tegyék félre személyes ambícióikat, tegyék félre a politikai vitákat,

és támogassák a kormány azon kérését, hogy a 14 nap leteltét követően 90 nappal meghosszabításra kerüljön a különleges jogrend, segítve ezzel a hazai hatékony védekezést – zárta szavait a miniszteri biztos.

Az említett videót itt tekinthetik meg:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.