Farkas Örs: Szereptévesztésben van az ellenzék

A maihoz hasonló akciókkal tudják megszerezni az ellenzéki politikusok a médiafigyelmet – így reagált az Echo TV Napi aktuális című műsorában Farkas Örs arra, hogy az ellenzék kivonult a parlament nyitóüléséről. A politikai elemző szerint látható, hogy decemberben megmozdultak az ellenzéki szavazók, viszont év elejére fokozatosan csökkent ezeknek az alkalmaknak az ereje, míg mára már ott tart, hogy a Hősök terén egyenként kell megszámolni a tüntetőket, hogy vannak-e százan.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 19. 11:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pulai András a Publicus Intézet stratégiai igazgatója egyetértett azzal, hogy mobilizálódtak az ellenzéki szavazók az elmúlt hónapokban, valamint felhívta arra is a figyelmet, hogy a felmérések szerint egymillióval több elégedetlen szavazó van az országban, mint decemberben volt. Ilyen az elmúlt öt-hat évben nem történt – jelentette ki az elemző.

Farkas Örs elmondta, hogy ma Magyarországon többen vannak azok, akik szerint inkább jobb irányba mennek a dolgok, mint azok, akik szerint nem.

Az ellenzék teljes szereptévesztésben van akkor, amikor azt gondolják, hogy az utcai politikának az egyes elemeit az országgyűlésben kell megvalósítani. Ahelyett, hogy feltennének egy kérdést a kormánynak és érdemi vitát folytatnának, inkább kivonulnak – hangsúlyozta a politológus.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.