Farkas Örs: Teljesen egyértelmű, hogy Karácsony Gergely titkol valamit

Karácsony a Fideszt gyanúsította meg a felvétel készítésével, de amint Szabó Tímea „tisztázta” a felvétel körülményeit, azonnal elkezdett javulni az ő emlékezete is.

Forrás: MTI, Facebook/Fidelitas2019. 10. 02. 11:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidelitas a közösségi oldalán egy videóval hívja fel a figyelmet arra, hogy Karácsonyék még arra is alkalmatlanok, hogy egyenesen megválaszoljanak egy kérdést.

Farkas Örs szerint teljesen egyértelmű, hogy Karácsony Gergely titkol valamit. Először a Fideszt gyanúsította meg a felvétel készítésével, majd titkosszolgálati eszközöket is emlegetett, de amint Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője és társelnöke „tisztázta” a felvétel körülményeit, azonnal elkezdett javulni Karácsony Gergely emlékezete is – fogalmazott az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója.

Megszokott megoldás a baloldalon, hogy a politikusok felveszik egymás hangját és a belső beszélgetéseket, majd azokat a nyilvánosság elé tárják. Farkas Örs szerint ez egyáltalán nem idegen az ellenzéki pártoktól, hiszen a Jobbiknál tavaly ugyanezt néztük végig. Folyamatosan jöttek ki a hangfelvételek, sőt esküvőn készült videót hozott ki onnan egy egykori jobbikos szereplő.

A politikai szakértő felidézte az LMP ominózus verekedős elnökségi ülését is, ahol egymásnak estek a politikusok, majd hozzátette: Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédnél tanulta meg, hogyan néz ki a politikai kultúra a baloldalon és most úgy látjuk a Párbeszéd sem különb ebben.

A politikai szakértő hangsúlyozta, ez esetben sem történt más, mint hogy Karácsony Gergely valamelyik párttársa rögzítette és kiadta az ominózus hangfelvételt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.