Fekete-Győr nagyon csúnyán belerondított az ünnepbe

Igazi bolsevik tempó.

2020. 11. 01. 8:45
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix úgy gondolta, hogy a mindenszentek és a halottak napja közeledtével egy kicsit elcsendesedik a politika, és mindenki az elhunyt szeretteire gondol ezekben a napokban. De a hírlapíró szomorúan tapasztalta, hogy a frusztrált ellenzék még az ünnepbe is belerondított. Ezúttal Fekete-Győr András vicsorított egyet, interjút adott a minap a Szabad Európának (sic!).

Bár ne tette volna!

A Momentum elnöke többek között az állam „fidesztelenítésével”, a köztársasági elnök menesztésével és a legfőbb ügyész elleni eljárással fenyegetőzött egy esetleges ellenzéki győzelem esetén.

– Ízlelgessük: „fidesztelenítés”. Azért ez nem mindennapi. Igazi bolsevik tempó. Ide jutott tehetetlen dühében az ellenzék – háborgott magában a hírlapíró.

A gyűlölethangverseny célja a törzsszavazók kegyeinek az elnyerése, akik mára összeforrtak abban, hogy a Fideszt jobban gyűlölik, mint egymást – mondta nagyon találóan a történésekről Kiszelly Zoltán politológus. És mennyire igaza van! Az ellenzék összetákolt szivárványkoalícióját immár kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz gyűlölete tartja össze.

Fekete-Győr szavait követő felháborodásunkra némi gyógyírt jelentett Kocsis Máté metszően éles riposztja, amivel visszavágott a Momentum elnökének: „Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy »nagyarányú baloldali győzelem esetén« törvénytelenül fognak vezetőket leváltani, állami tisztségviselőket zsarolnak majd meg és Orbán Viktor örökre elhagyhatja az országot. Milyen szerencse, hogy egy nagyarányú jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik.”

– Ez igen! – mosolygott elégedetten Felhévizy, miután elolvasta a Fidesz frakcióvezetőjének vitriolos válaszát. Majd magához vette a már korábban összeállított csokrokat, mécseseket, és csendesen elindult meglátogatni elhunyt szeretteit a közeli temetőbe.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.